• en
  • sv

2018!

Hoppas att alla har haft en bra jul och en bra start på det nya året. Här på Lyrestads Gjuteri har det nya året rivstartat med fulla orderböcker och ett högt tempo. Önskar alla därute ett bra 2018!

Elmia Subcontractor 2017

We will also be exhibiting this year at Elmia Subcontractor 14-17 November 2017 in stand B03:51. Click on the link below for free admission! Klicka här för fri enté till Elmia Subcontractor

Elmia Subcontractor 2017

Vi kommer även i år att ställa ut på Elmia Subcontractor 14-17 November 2017 i monter B03:51, ni kommer väl och hälsar på oss? Klicka på länken nedanför för fri entré! Klicka här för fri enté till Elmia Subcontractor

God jul och Gott nytt år!

Vi på Lyrestads Gjuteri AB vill önska alla en god jul och ett gott nytt år! Vi har begränsade öppettider under jul och nyår då stora delar av personalen har julledigt. Vi är åter tillbaka på ordinarie tider 9:e Januari.

Spännande nyheter på gång!

Spännande nyheter på gång! En av våra kunder har varit här med fotograf och filmat processen i gjuteriet. Ska bli spännande när filmen kommer då den poängterar hur viktigt det är med närproducerat och att gjutjärnet är ett återvunnet material.